29. Veljača 2020.

Za nabavku 20 novih AUTOBUSA NA PLIN odobreno 33,7 MILIJUNA KUNA

U petak će u Gradskoj palači Gabriela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Puli dodijeliti prvih 33,7, od raspoloživih 229, milijuna kuna za Urbano područje Pule, za projekt nabavke novih autobusa na plin i izgradnje punionice SPP plina

više »

Pulaprometu i Plinari 42,7 milijuna kuna: KUPIT ĆE 20 EKOLOŠKIH BUSEVA i izgraditi plinsku punionicu

Nabavkom novih buseva modernizirat će se javni gradski prijevoz. Cilj je povećati broj linija koje će zadovoljiti potrebe stanovnika cijelog urbanog područja, kao i sve brojnijih turista, napominje gradonačelnik Boris Miletić

više »

Obavijest Hrvatske energetske regulatorne agencije

23. ožujka 2015. – HERA obavještava kupce plina da su na temelju Odluke o iznosu tarifnih stavki za javnu uslugu opskrbe plinom za 2015. godinu (Narodne novine, br. 31/15) od 1. travnja 2015. na snazi nove cijene javne usluge opskrbe plinom za krajnje kupce. Nove cijene donesene su za sve opskrbljivače u obvezi javne usluge i odnose se na razdoblje od 1. travnja do 31. prosinca 2015.

više »

TROŠARINE 2013

Obavijest o trošarinama krajnjim kupcima plina.

više »

Kocijančić: Cijene usluga Plinare neće se mijenjati

Hrvatska energetska regulatorna agencija (HERA) krajem prošle godine odobrila je novi cjenik nestandardnih usluga tvrtki za distribuciju, opskrbu, transport i skladištenje plina. Tako će u ovoj godini cijena ispitivanja ispravnosti i nepropusnosti postojeće instalacije u obiteljskoj kući, ako je plinomjer izvan građevine, biti najviše 199,55 kuna, a ako je u kući najviše 435,51 kunu.

više »

Plinofikacija Pule nastavljena na Gregovici

Plinara Pula, prema prethodnim najavama, nastavlja s plinofikacijom ulica u pulskom gradskom prstenu te priključivanjem kućanstava na novu plinsku mrežu. U skladu s planom plinofikacije Pule stanari na području Gregovice od jučer imaju mogućnost korištenja prirodnog plina..

više »

Plinofikacija Rovinja teče prema planu

Postavljanje novog rovinjskog plinovoda, čija gradnja je započela lani uspješno se nastavlja postavljanjem novih cijevi u Vijencu braće Lorenzetto. Pulska Plinara do sada je u ovom gradu postavila više od sedam kilometara vodova, a najavljeno je postavljanje dodatnih dva kilometra do kraja ove godine.

više »

Kocijančić o plinofikaciji Pule

Prema planu, u ljeto 2014. godine plinofikacija Pule trebala bi biti gotova. Tada će se nova plinska mreža protezati na gotovo 113 kilometara. Dosad je mreža izgrađena u naseljima Pješčana uvala, Monte Giro, Veruda Porat, Verudela, Nova Veruda, Šijana, Monvidal, Krležina-Rizzijeva, Veruda, Stoja, Sisplac, Šišansko naselje i Valmade.

više »

Suradnjom s građanima do uspješnog kraja plinofikacije

Na početku sezone grijanje 5.300 od ukupno 11.000 mogućih korisnika s područja grada Pule već je priključeno na novu plinsku mrežu te koristi znatno jeftiniji energent – prirodni plin. Nastavak plinofikacije pulskih gradskih četvrti ne staje ovdje već se nastavlja dalje

više »

Nastavljena plinofikacija Umaga

Proces plinofikacije na području grada Umaga, započet 2011., nastavio se u listopadu ove godine. Prethodno su izgrađena prva dva kilometra (spojena je Podravkina tvornica u centru i dio naselja Komunela – Potok), a do kraja 2012. u planu je širenje plinske mreže za novih 12 kilometara.

više »

Novu plinsku mrežu koristi 5.300 potrošača s područja Pule

Direktor Plinare Pula Dean Kocijančić danas je za Radio Pula predstavio rezultate dosadašnje plinofikacije na području grada Pule.

više »
Dojava stanja brojila

Kontakt

Industrijska 17
HR-52 100 Pula

T: (+385) 052 534 944
F: (+385) 052 534 804
E: plinara@plinara.hr

Hitne intervencije:(+385) 098-366-100
Kroz povijest